Advertisement

Φωτια Ασπροπυργοσ Δεη : Fwtia Twra Ston Aspropyrgo : Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που.

Φωτια Ασπροπυργοσ Δεη : Fwtia Twra Ston Aspropyrgo : Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που.. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η κλήση έγινε στις 17.26. Το ρεύμα κόπηκε σε παγκράτι, πειραιά, κερατσίνι, νίκαια, χαϊδάρι, περιστέρι, αιγάλεω, νέα σμύρνη, άλιμο, μπραχάμι, σαλαμίνα, μέγαρα, εξάρχεια. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Είναι νέα πυρκαγιά στην ιδια περιοχή του ασπροπύργου και ειδικότερα σε σημείο με ξερά χόρτα στη λεωφόρο νατο, στο ύψος της χωματερής.

Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αδμηε, «από τη βλάβη στο κέντρο υψηλής τάσης κουμουνδούρου έχει επηρεαστεί η αττική και η πελοπόννησος». Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στην περιοχή του ασπροπύργου και πιο συγκεκριμένα στη λεωφόρο νατο, σε σημείο με ξερά χόρτα. Γενικό μπλακ άουτ σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής σε περιοχές της αττικής και της πελοποννήσου. Διακόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού.

Diakoph Reymatos Se Polles Perioxes Ths A8hnas Fwtia Sto Kyt Ths Deh Ston Aspropyrgo Eikones Binteo Kontranews Gr
Diakoph Reymatos Se Polles Perioxes Ths A8hnas Fwtia Sto Kyt Ths Deh Ston Aspropyrgo Eikones Binteo Kontranews Gr from kontranews.gr
Στο κέντρο υπερυψηλής τάσης κουμουνδούρου του αδμηε που βρίσκεται στην περιοχή του ασπροπύργου. Γενικό μπλακ άουτ σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής σε περιοχές της αττικής και της πελοποννήσου. Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της κυριακής μετά από έκρηξη στο κέντρο υπερυψηλής τάσης κουμουνδούρος της δεη στον ασπρόπυργο. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε, στις 11.05 μ.μ. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας κοντά στο νεκροταφείο ασπροπύργου. Εξαιτίας της φωτιάς, χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές της αργολίδας, της αρκαδίας, της κορινθίας, της. Συνεχίζεται η αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά στον υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο που προκάλεσε εκτεταμένο μπλακ άουτ.

Έκλεισε και στα δύο ρεύματα!

Σύμφωνα με την πυροσβεστική η κλήση έγινε στις 17.26. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε, στις 11.05 μ.μ. Γενικό μπλακ άουτ σημειώθηκε το βράδυ της κυριακής σε περιοχές της αττικής και της πελοποννήσου. Στο κέντρο υπερυψηλής τάσης κουμουνδούρου του αδμηε που βρίσκεται στην περιοχή του ασπροπύργου. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας κοντά στο νεκροταφείο ασπροπύργου. Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Στο σημείο μεταβαίνουν ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, κώστας σκρέκας, καθώς και ο. Απλά μου είπαν ότι έχει πιάσει φωτιά ο κεντρικός πυλώνας της δεη μέσα στο εργοστάσιο και πρέπει να εκκενωθεί άμεσα η περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη βύθισε στο σκοτάδι τη μισή αττική και την πελοπόννησο μεγάλη φωτιά ξέσπασε περίπου στις 11 το βράδυ της κυριακής (07.02.2021) από έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη στα νεόκτιστα ασπροπύργου. Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της κυριακής σε αρκετές περιοχές της αττικής, αλλά και στην πελοπόννησο, έπειτα από φωτιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης (κυτ) κουμουνδούρου, στον ασπρόπυργο. Σε εξέλιξη είναι η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το βράδυ της κυριακής μετά από έκρηξη στο κέντρο υπερυψηλής τάσης κουμουνδούρος της δεη στον ασπρόπυργο. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που.

Φωτιά σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή νέα ζωή ασπροπύργου. Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Διακόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού.

Deh Diakoph Reymatos Ti Prokalese Thn Ekrh3h Ston Aspropyrgo
Deh Diakoph Reymatos Ti Prokalese Thn Ekrh3h Ston Aspropyrgo from cdn.i-diakopes.gr
Έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη βύθισε στο σκοτάδι τη μισή αττική και την πελοπόννησο μεγάλη φωτιά ξέσπασε περίπου στις 11 το βράδυ της κυριακής (07.02.2021) από έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη στα νεόκτιστα ασπροπύργου. Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Εξαιτίας της φωτιάς, χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές της αργολίδας, της αρκαδίας, της κορινθίας, της. Στο σημείο έσπευσε η πυροσβεστική που. Φωτιά σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή νέα ζωή ασπροπύργου. Η ανακοίνωση της δεη για τη μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης, στον ασπρόπυργο Διακοπή ρεύματος σημειώθηκε λίγο πριν από τις 11 το βράδυ της κυριακής σε αρκετές περιοχές της αττικής, αλλά και στην πελοπόννησο, έπειτα από φωτιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης (κυτ) κουμουνδούρου, στον ασπρόπυργο. Φωτιά ξέσπασε το απόγευμα της δευτέρας κοντά στο νεκροταφείο ασπροπύργου.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι περιοχές που επηρεάστηκαν ήταν του κέντρου της αθήνας, του πειραιά, των δυτικών προαστίων.

Η ανακοίνωση της δεη σε ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα η δεη αναφέρει: Η ανακοίνωση της δεη για τη μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης, στον ασπρόπυργο Στο σημείο μεταβαίνουν ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, κώστας σκρέκας, καθώς και ο. Η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και βρίσκεται σε εξέλιξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, φωτιά έχει ξεσπάσει σε υποσταθμό της δεη στα νεόκτιστα ασπροπύργου. Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της αττικής, σχεδόν ολόκληρη η κορινθία, νεμέα, αναφορές για σπάρτη και τρίπολη. Το ρεύμα κόπηκε σε παγκράτι, πειραιά, κερατσίνι, νίκαια, χαϊδάρι, περιστέρι, αιγάλεω, νέα σμύρνη, άλιμο, μπραχάμι, σαλαμίνα, μέγαρα, εξάρχεια. Φωτιά σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή νέα ζωή ασπροπύργου. Συνεχίζεται η αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά στον υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο που προκάλεσε εκτεταμένο μπλακ άουτ. Στο κέντρο υπερυψηλής τάσης κουμουνδούρου του αδμηε που βρίσκεται στην περιοχή του ασπροπύργου. Έχει ξεσπάσει φωτιά σε υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο όπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα. Φωτιά ξέσπασε πριν από λίγο στον ασπρόπυργο και συγκεκριμένα κοντά στον υποσταθμό της δεη. Διακόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού.

Η πυρκαγιά προκλήθηκε από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία και βρίσκεται σε εξέλιξη. Το ρεύμα κόπηκε σε παγκράτι, πειραιά, κερατσίνι, νίκαια, χαϊδάρι, περιστέρι, αιγάλεω, νέα σμύρνη, άλιμο, μπραχάμι, σαλαμίνα, μέγαρα, εξάρχεια. Στην ερώτησή μου γιατί τόσες ώρες δεν έρχονταν δεν μου απάντησαν. Είναι νέα πυρκαγιά στην ιδια περιοχή του ασπροπύργου και ειδικότερα σε σημείο με ξερά χόρτα στη λεωφόρο νατο, στο ύψος της χωματερής. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της δεη στα νεόχτιστα ασπροπύργο ήταν η αιτία που προκάλεσε το μπλακ άουτ κυρίως τα δυτικά προάστια αλλά και στο σοφικό κορινθίας, το αργος και πολλές περιοχές.

Aspropyrgos Dyskolh Nyxta Apo Ekrh3h Se Metasxhmatisth Xwris Reyma H Mish Attikh Kai H Peloponnhsos
Aspropyrgos Dyskolh Nyxta Apo Ekrh3h Se Metasxhmatisth Xwris Reyma H Mish Attikh Kai H Peloponnhsos from www.newsit.gr
Σύμφωνα με ενημέρωση από τον αδμηε, «από τη βλάβη στο κέντρο υψηλής τάσης κουμουνδούρου έχει επηρεαστεί η αττική και η πελοπόννησος». Διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές της αττικής, σχεδόν ολόκληρη η κορινθία, νεμέα, αναφορές για σπάρτη και τρίπολη. Συνεχίζεται η αποκατάσταση των ζημιών από την πυρκαγιά στον υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο που προκάλεσε εκτεταμένο μπλακ άουτ. Έκλεισε και στα δύο ρεύματα! Εξαιτίας της φωτιάς, χωρίς ρεύμα έμειναν περιοχές της αργολίδας, της αρκαδίας, της κορινθίας, της. Διακόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού. Η ανακοίνωση της δεη για τη μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης, στον ασπρόπυργο Στο σημείο μεταβαίνουν ο υπουργός περιβάλλοντος και ενέργειας, κώστας σκρέκας, καθώς και ο.

Στην περιοχή έσπευσαν και επιχειρούν 15 πυροσβέστες με 5 οχήματα και 1 ελικόπτερο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το μπλακ άουτ προκλήθηκε από φωτιά που ξέσπασε σε υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο. Φωτιά ξέσπασε νωρίς το μεσημέρι της δευτέρας (16/09) στον ασπρόπυργο και συγκεκριμένα κοντά στον υποσταθμό της δεη. Απλά μου είπαν ότι έχει πιάσει φωτιά ο κεντρικός πυλώνας της δεη μέσα στο εργοστάσιο και πρέπει να εκκενωθεί άμεσα η περιοχή. Φωτιά ξέσπασε στον ασπρόπυργο, σε αντιπροσωπεία ελαστικών αυτοκινήτων. Η ανακοίνωση της δεη για τη μεγάλη πυρκαγιά στο κέντρο υπερυψηλής τάσης, στον ασπρόπυργο Φωτιά σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή σε οικοπεδικό χώρο στην περιοχή νέα ζωή ασπροπύργου. Έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη βύθισε στο σκοτάδι τη μισή αττική και την πελοπόννησο μεγάλη φωτιά ξέσπασε περίπου στις 11 το βράδυ της κυριακής (07.02.2021) από έκρηξη σε μετασχηματιστή της δεη στα νεόκτιστα ασπροπύργου. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της δεη στα νεόχτιστα ασπροπύργο ήταν η αιτία που προκάλεσε το μπλακ άουτ κυρίως τα δυτικά προάστια αλλά και στο σοφικό κορινθίας, το αργος και πολλές περιοχές. Διακόπησαν τα δρομολόγια του προαστιακού. Σύμφωνα με την πυροσβεστική η κλήση έγινε στις 17.26. Το ρεύμα κόπηκε σε παγκράτι, πειραιά, κερατσίνι, νίκαια, χαϊδάρι, περιστέρι, αιγάλεω, νέα σμύρνη, άλιμο, μπραχάμι, σαλαμίνα, μέγαρα, εξάρχεια. Πυρκαγιά εκδηλώθηκε απόψε, στις 11.05 μ.μ. Έκλεισε και στα δύο ρεύματα!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η φωτιά που ξέσπασε στον υποσταθμό της δεη στα νεόχτιστα ασπροπύργο ήταν η αιτία που προκάλεσε το μπλακ άουτ κυρίως τα δυτικά προάστια αλλά και στο σοφικό κορινθίας, το αργος και πολλές περιοχές ασπροπυργοσ φωτια. Έχει ξεσπάσει φωτιά σε υποσταθμό της δεη στον ασπρόπυργο όπου επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα.

Posting Komentar

0 Komentar